Texter & Tankar

Inatt är jag ledig, precis som alla andra är lediga imorgon. Jag kanske borde ta chansen och sova ut en stund... ..snart, jag lovar. Det är svårt att slita sig ifrån tystnaden och stearinljuset.

Det har varit en hyffsad skärtorsdag. Mindre bra början, riktigt otrevlig i mitten, men med ett mycket trevligt slut. Kvällen har med andra ord varit underbar. Annars rullar livet vidare. Jag håller på och gör upp en slags plan i huvudet. Ni vet en sån där "att göra" lista med ett ända syfte. Högre livskvalité. Den ser ut ungefär som nedan:

- Ta upp studierna igen
- Satsa mer på musiken... måste, måste, måste...
- Lära Jeppe spela bas
- Lösa några ekonomiska frågetecken
- Prioritera min tid bättre. Jobb-tid, Sov-tid, Egen-tid, Ida-tid. (Plugg-tid?)

Längre har jag inte kommit med listan. Det verkar väl inte allt för svårt än så länge... Imorgon ska jag iaf ägna nästan hela dagen till Ida-tid. Det lutar mot promenad ute på Ängsö...

Först nu.

Jag har hållit mig borta från bloggen ett tag. Typiskt mig att satsa etthundratrettio procentenheter på något ett par månader, för att senare tappa lusten helt. Ambivalens skulle man nog kunna kalla det... Det var inte förrän Ida påstod att någon påpekat min frånvaro som jag vaknade till.
I fortsättningen ska jag försöka hålla mig på någon slags übersvensk "lagom-nivå". Det gror för många frön uti mitt huvud för att jag ska kunna hålla ordning. En del ska jag plantera här på bloggen. Mest för att få plats för andra kreativa tankar.
Jag ska inte skriva av mig för mycket nu. Det kommer mer sen.

RSS 2.0